soft pro audit PC

...

Moderátor: Mods_senior

Odpovědět
pekische
Level 1
Level 1

soft pro audit PC

Příspěvek od pekische »

můžete prosím doporučit nějaký program na audit PC, který by byl zdarma (nikoli ale trial verze). Jedná se mi především o audit softwaru. vím, že jeden prográmek je zde v sekci download, ale ten mi úplně nestačí, sháním se proto po jiném. díky.
mikel
Level 5
Level 5

Příspěvek od mikel »

Jestli jsem dobře rozuměl tvému požadavku, tak mám pro tebe doporučení. Je to System Mechanic Pro. Bohužel to není freeware, stejně jako každý pořádný program, ale osobně jsem ho zkusil a můžu potvrdit, že je výborný.
Pokud bys chtěl freeware, musel bys mít spoustu malých prográmků - každý pro nějaký typ akce. Můžeš se podívat např. na Slunečnici.
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
pekische
Level 1
Level 1

Příspěvek od pekische »

ne ne, neporzuměl jsi mi správně, nehledám diagnostickou nebo optimalizační utilitu. chci program, který využijí především správci sítě, program, který sleduje hlavně nainstalovaný soft a jeho licenční kódy a tak.... zkrátka něco ke zjišťování legálního a nelegálního softwaru na kompech....
mikel
Level 5
Level 5

Příspěvek od mikel »

Aha, tak už vím, kde jsem. :lol:
Můžeš zkusit Digital File Check. Je to freeware vyvinutý organizacemi na ochranu práv a měl by umožňovat nalezený software nejen bloknout, ale i odstranit.
Znáte pravidla?
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
pekische
Level 1
Level 1

Příspěvek od pekische »

mrkl jsem na ten Digital File Check, docela dobrý prorámek, ale zaměřuje se spíš na p2p sítě,sdílené soubory, videa a mp3. nainstalovaný soft nesleduje vůbec. potřeboval bych něco, co překontroluje i licenční kódy woken a dalšího softu, co je nainstalován.
mikel
Level 5
Level 5

Příspěvek od mikel »

Tak žádný jiný freeware jsem nenašel. Jedině placený software.
Jen pro info:
české - PCInfo, Audit Pro (zdarma plná verze pro 5 počítačů)
english - Belarc Advisor (free pro single PC), Express Software Manager, další a další.
Znáte pravidla?
Odpovědět

Zpět na „Vše ostatní (sw)“