Pomalost TCommanderu

...

Moderátor: Mods_senior

Odpovědět
bluenite
Level 2
Level 2

Pomalost TCommanderu

Příspěvek od bluenite »

Při manipulaci se soubory (mazání, kopírování, přesouvání..atd.) je TC v7.02 poslední dobou šíleně pomalý. Trvá chvíli, než soubor načte a potom dělá tu kterou činnost. Na konci této práce - na 100% - opět čeká a je zablokovaný. Rozmrzne až po 10-15 vteřinách. Čím to může být? Virem, nebo spywarem? Mám tady WinXP Pro, antivir Nod32, antispyware sw procházím systém často.
díky za radu
Petr
X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X »

1) Třeba máš v TC nastaveno kopírovat pomalu, ale spolehlivě?

2) Pokud je v adresáři hodně souborů (tisíce a desetitisíce) probíhá vše pomalu, i jeho načtení ...

3) Ani viry a ostatní badware nejsou vyloučeny.

4) Je disk defragmentován?
bluenite
Level 2
Level 2

Příspěvek od bluenite »

X píše:1) Třeba máš v TC nastaveno kopírovat pomalu, ale spolehlivě?

2) Pokud je v adresáři hodně souborů (tisíce a desetitisíce) probíhá vše pomalu, i jeho načtení ...

3) Ani viry a ostatní badware nejsou vyloučeny.

4) Je disk defragmentován?

1/podíval jsem se na to, je tam nastaveni cache pro malé soubory. Zvýšil jsem to z 32 na 512. Jaký má na to vliv?
2/tohle je jasný, s tím bych tady neotravoval...
3/tady by mohl být pes zakopanej, i když nevím, možná jsem moc paranoidní já...před nějakou dobou jsem spomalení nebadal, nyní víc. kontroloval jsem to antispywarem, antivir taky je aktuální
4/ano

díky
zlobyl
Tvůrce článků
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zlobyl »

Máš nějaké srovnání? (Zkusil jsi to tu operaci provést např. ve Windows?)
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
Odpovědět

Zpět na „Vše ostatní (sw)“