Naposledy upravil(a) mike007 dne 29 zář 2007 12:28, celkem upraveno 1 x.
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy prosím pište do fóra. Od toho tu je.
to je právě ten probém, ja potřebuju zůstat na verzi 1.1, protože na novějši mi nejede jeden program, který potřebuju do školy...
tak bych potřeboval nějak poradit, jak se tý hlášky zbavit...
TADY se řešil problém s mom.exe a frameworkem, tak se mrkni. Třeba tam najdeš řešení.
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy prosím pište do fóra. Od toho tu je.
Před asi měsícem jsem si koupil nový PC V pondělí a dneska se při zapnutí objevila chybová hláška your device ran into a problem and needs to restart doprovázená takovým podivným zachrčením v reprácích. PC se restartoval a v pořádku naběhl a bez...
Poslední příspěvek
Ještě než se budu patlat s tím memtestem, mezi tím říjnový a listopadovým komentářem jsem vyměnil usb wifi adaptér, který má podle cccleaneru neaktuální ovladač. Správce zařízení ale tvrdí, že ovladač je nejlepší možný. Chtěl jsem zkusit stáhnout...