Dobrý večer muj dotaz je jednoduchý asi není normální že při hraní GTA V muj proccesor přesahuje teplotu až 100°C že ?
Jinak žádne lagy tam nejsou v pohodě to jede na 50fps
jinak je to intel core i7-3770 @ 3.40Hz (úplně novej) v tom je ten problém processor je aji zatížen třeba na 65%
přitom asi před týdnem byl pouze na 30%
jinak jsem pc scanoval a nic
Jak jsi tu teplotu zjistil? Stáhni si HWMonitor a dej sem screen při zátěži.
Pokud by ukazoval stejně, tak je možná vadné čidlo teploty. Máš dobře nasazený chladič? Teplovodivou pastu tam máš doufám taky.
BTW. píše se to "procesor"
AMD Ryzen 5 5600X | MSI MAG B550 TOMAHAWK | G.Skill Aegis 32GB 3200MHz | Kingston A2000 1TB | PowerColor Red Devil RX 6700 XT 12GB | XPG Core Reactor 750W | Be quiet! PURE BASE 500 | Asus VG27AQ1A
Už neodepisuje, protože mu ten procesor shořel. Podívej se jaká ta teplota doopravdy je. Jinak zkontroluj chladič, vyčisti, zkontroluj zda dobře drží na desce, je tam teplovodivá pasta? Jinak upřímě kdyby měl 100°C už by nebyl, podle mého skromného názoru.
Svět ztrácí genie. Einstein umřel ,Mozart umřel a mě je taky nějak špatně!
Zdravím,
proniknul jsem dnes pomalu do tajů M2 SSD disků :D Nahodil jsem 1x 512GB Adata Legend 710 na systém a 1x 1TB Adata Legend 800 na hry. Koukal jsem teď na teploty a jsem docela překvapený, že ten systémový má asi 61° a v Crystal Disk Info to...
Poslední příspěvek
Občas si tu před akcí kolem PC něco pročti ať neděláš takový boty jako zde nebo vedle s RAM ;)
Díky, za rady. Za žádné boty bych to neoznačil. To co se tady popisuje se mi v životě nestalo, ani nikomu z mého okolí.