Ahoj, plánuji dělat Let´s play z Jedi Academy. Chvíli jsem zkoušel Fraps, a hrůza! Hra se strašně sekala (hlavně u ukládání) a navíc se potom video ani neuložilo! Takže plánuji přejít na něco lepšího. Potřebuji poradit nějaký program, který bude splňovat následující podmínky:
Bude možnost nahrávat jak mikrofon, tak i zvuky ze hry. Fraps má možnost nahrávat jen mikrofon nebo jen zvuky.
Na obrazovce bude vidět jestli natáčím, ale v závěrečném videu to vidět nebude
Program se nebude sekat a bude fungovat tak jak má, i když budu mít spuštěných více programů
Velikost maximálně 400 mb
Je to seřazeno od nejdůležitějšího po nejméně důležité. Děkuji všem předem za rady!
Moje portfolio Český jazyk je freeware, ale nikoliv open source!!!
Sestava:
ABBC3_SPOILER_SHOW
Myš: Mad Catz R.A.T. TE
Podložka: Connect IT Biohazard
Klávesnice: Media-Tech Touch MT1238
Monitor: LG 20M35
Notebook: Lenovo IdeaPad b590
Procesor: Intel Pentium
Grafika: Integrovaná grafická karta Intel® GMA HD
Video můžeš kompresovat třeba v movie makeru.Tak se změnší z třeba 5 gb na 400 mb.(nějak tak)
MY LOW_END PC WIN 7 Profi x86
2 GB RAM(1.75 použitelná)
320 GB HDD
ATI Mobility Radeon HD 4250.256 MB
AMD Athlon(tm) II P360 Dual-Core Processor 2.30 GHz
Sekani primo zavisi na vykonu pocitace - treba I7 s tim problem nema vubec. Vetsinu z podminek splnuje hardwarovy MPEG-4 enkoder co se pripojuje na HDMI vystup z graficke karty.
Pokud chces male soubory, musi v realnem case probihat jeste kodovani videa - takze pokud ti pocitac nezvlada nahravat video bez komprese, tak muzes zapomenout na to ze by jeste soucasne bezel MPEG-4 AVC enkoder na pozadi.
320 GB HDD
Je to vyřešeno-Dxtory nebo bandicam.Nic lepšího není!
320 GB HDD
kuxik009 píše:Ahoj, plánuji dělat Let´s play z Jedi Academy. Chvíli jsem zkoušel Fraps, a hrůza! Hra se strašně sekala (hlavně u ukládání) a navíc se potom video ani neuložilo! Takže plánuji přejít na něco lepšího. Potřebuji poradit nějaký program, který bude splňovat následující podmínky:
Bude možnost nahrávat jak mikrofon, tak i zvuky ze hry. Fraps má možnost nahrávat jen mikrofon nebo jen zvuky.
Na obrazovce bude vidět jestli natáčím, ale v závěrečném videu to vidět nebude
Program se nebude sekat a bude fungovat tak jak má, i když budu mít spuštěných více programů
Velikost maximálně 400 mb
Je to seřazeno od nejdůležitějšího po nejméně důležité. Děkuji všem předem za rady!
Mě FRAPS jede v pořádku, je vidět že to neumíš ani správně nastavit xD
Zdravím, sháním program/přehravač videa, ve kterém bych byl schopen při pozastavení videa do něj kreslit, něco jako elektronická tužka, co používají ve studiu při hokeji.
Díky za rady.
Poslední příspěvek
Epicpen je přesně to co hledám. Free verze bohatě stačí, naprostá pecka.
Díky moc všem za tipy.