Trackmania United - CHYBA
Moderátoři: beather, Mods_senior
Trackmania United - CHYBA
Nainstaloval jsem si Trackanii United, ale pokaždé když se ji pokouším spustit, tak chvíli se nic neděje a poté vyskočí hláška "V aplikaci TmUnited.exe došlo k problému a je třeba ji zavřít." a konec. Zkoušel jsem to kámošově PC a tam mu to šlo v pohodě...Nevíte, čím to může být?
Možná tomu nebudeš věřit, ale já na tvůj monitor nevidím, ani co máš za PC, ani zda to je hra originál koupená, a tak těžko radit.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Neznám tu hru, ale některé hry vyžadují určitý kodek, aby se spustilo úvodní video hry. Mrkni u kámoše, zda to není tento případ.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
- memphisto
- Guru Level 13

pozdrav
napřed si zjisti od kamaráda jaké potřebuješ kodeky.pak je teprve hledej na netu.a zkoušel jsi prohledat tocd jestlina něm není něco co bys potřeboval ke spuštění?
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Asi by nám více než toto hádání z křišťálové koule pomohlo když by jsi při hlášce o ukončení klikl na zobrazení podrobností.Opiš hlášku a je to.
Největší životní moudro je,vědět na koho se VYSRAT a před kým POSRAT .
Když píšu bez diakritiky ta je to z:
G1 Android.Root. rom Canyogen 3.6.2 Theme HTC Hero 1.4.0; SonyEricsson XperiaX10; HTC Wilfire
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek