Dodatečně přidáno po 20 minutách 59 vteřinách:
Do notebooku se nechci divat, abych nepřišel o záruku.
Dodatečně přidáno po 44 minutách 15 vteřinách:
A stačí jen frekvence CPU nebo mám poslat screen všech jader.
Dodatečně přidáno po 1 hodině 7 minutách 42 vteřinách:
Výkonný notebook a gta v na nejnižší kvalitu se seká
Moderátoři: beather, Mods_senior
-
Kjusakovec
- Level 1

Re: Výkonný notebook a gta v na nejnižší kvalitu se seká
To bylo během jaké zátěže? CPU jasně throttloval, ale zatížil jsi ho jen na 40% - v GTA V bude mít pravděpodobně vytížení o dost vyšší.
V ČR jsou nálepky rušící záruku neplatné - klidně notebook můžeš otevřít, servis se s tebou může maximálně hádat, ale právo je na tvé straně.
Rozhodně v tom servisu udělali něco špatně, když u pouhých 40% zátěže se CPU přehřívá.
Tohle je podle mě tak tragický výsledek, že se to ani nedá hodit na slabé chlazení - to musí být vyloženě nějaký problém.
V ČR jsou nálepky rušící záruku neplatné - klidně notebook můžeš otevřít, servis se s tebou může maximálně hádat, ale právo je na tvé straně.
Rozhodně v tom servisu udělali něco špatně, když u pouhých 40% zátěže se CPU přehřívá.
Tohle je podle mě tak tragický výsledek, že se to ani nedá hodit na slabé chlazení - to musí být vyloženě nějaký problém.
-
Kjusakovec
- Level 1

Re: Výkonný notebook a gta v na nejnižší kvalitu se seká
během gta v se steejnými parametry jako ostatní screeny. a to ještě mám nastaveny ventilátory na overboost
Dodatečně přidáno po 1 minutě 34 vteřinách:
teoreticky kdybych to notebook ještě dvakrát reklamoval a obě reklamace by mi uznali tak bych měl právo na vrácení peněz
Dodatečně přidáno po 1 minutě 34 vteřinách:
teoreticky kdybych to notebook ještě dvakrát reklamoval a obě reklamace by mi uznali tak bych měl právo na vrácení peněz
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3 Odpovědi
- 4197 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od teichmann.ondrej
-
- 2 Odpovědi