Ahoj,
ve FIFĚ jsem si ručně upravil soupisky jednotlivých týmů. Pokud se však kamarád připojí na mém PC k jinému účtu, tak tam sestavy, které jsem si na svém účtu upravil, nemá. Lze ty sestavy nějak zkopírovat z účtu na druhý, aby je měl úplně stejný? Trochu jsem se hrabal ve složkách, ale nic jsem bohužel nenašel. Nemáte někdo nějaké tipy/rady?
Díky moc!
FIFA 15 – lze zkopírovat sestavy z jednoho účtu na jiný?
Moderátoři: beather, Mods_senior
Re: FIFA 15 – lze zkopírovat sestavy z jednoho účtu na jiný?
Sestavy by měli být podle mě uložené v profilu hráče.
Mělo by to být zde: Documents\FIFA 15
Ovšem měl by si zálohovat své savy, protože je v tom obsažený i postup v kariéře a další.
Ovšem měl by si zálohovat své savy, protože je v tom obsažený i postup v kariéře a další.
Bohužel jsem nic takového, jako jednotlivé uložené profily hráčů, které byly připojené na tomto PC jsem nenašel.easports píše:Sestavy by měli být podle mě uložené v profilu hráče.
Můžeš mu zkusit nakopírovat celou tu složku s tím, že si svoji někam zálohuje. Pak by jste měli mít kompletně totožné hry.Pelda01 píše:Bohužel jsem nic takového, jako jednotlivé uložené profily hráčů, které byly připojené na tomto PC jsem nenašel.easports píše:Sestavy by měli být podle mě uložené v profilu hráče.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4 Odpovědi
- 7387 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od faraon
-
- 6 Odpovědi