nedávno jsem si řekl že si zahraji nostalgickou hru GTA San Andreas....ale jakmile jsem hru nainstaloval a pokusil se spustit, napsalo mi to že to potřebuje minimálně DIRECTX 9, ačkoli mám DIRECTX 12. Netušíte čím by to mohlo být?
Problém s DIRECTX
Moderátoři: beather, Mods_senior
-
JakubNeděla
- nováček
Problém s DIRECTX
Dobrý den,
nedávno jsem si řekl že si zahraji nostalgickou hru GTA San Andreas....ale jakmile jsem hru nainstaloval a pokusil se spustit, napsalo mi to že to potřebuje minimálně DIRECTX 9, ačkoli mám DIRECTX 12. Netušíte čím by to mohlo být?
Re: Problém s DIRECTX
"Mám problém, jak ho mám vyřešit"?
Jaké máš komponenty? OS? Je hra koupená? Co má tvůj problém společného s konzolemi?
Jaké máš komponenty? OS? Je hra koupená? Co má tvůj problém společného s konzolemi?
"potřebuje minimálně DIRECTX 9, ačkoli mám DIRECTX 12. Netušíte čím by to mohlo být?"
Jestli ono to neni tim, ze mas 12 a hra potrebuje 9 ?
Skus stahnout Direct X 9.0 offline installer a ten nainstalovat. Offline, ne online, ten nepujde.
Jestli ono to neni tim, ze mas 12 a hra potrebuje 9 ?
Skus stahnout Direct X 9.0 offline installer a ten nainstalovat. Offline, ne online, ten nepujde.
A já zas nechápu proč vytahuješ několik měsíců staré téma...
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma
Přehled desktopových socketů a CPU
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma
Přehled desktopových socketů a CPU
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek