Lagy, když mluvím do hry?
Moderátoři: beather, Mods_senior
Lagy, když mluvím do hry?
Takže ahoj, mám tu velmi důležitý dotaz pro mne..
Od té doby co mám nově seskládaný počítač, mě counter-strike global offensive jede na 300fps na high grafiku atd.. Ale hlavní problém je, že když jsem na TS / Skype / mluvím do hry tak se mi z ničeho nic začne zvyšovat ping.. Sice net mám slabý, ale když jsem měl starý notebook, tak lagy když jsem byl na TS / mluvil do hry nikdy nebyli. Můj hrozný internet můžete vidět na obrázku.. Ale nechápu vůbec :( Lepší internet u nás nejde. Pomohla by výměna modemu ? Stahuju 170-200 kb/s.
BTW, součástky PC: Box: Evolveo K1
★ Graphics Card: Nvidia GeForce 750 Ultra Durable 2 2GB (Gigabyte)
★ Procesor: Intel Core I3
★ RAM: 8 GB
★ Zdroj: 500Watt
★ MotherBoard: AS Rock Fatal1ty Killer
★ 5x Chladič (Led)
Od té doby co mám nově seskládaný počítač, mě counter-strike global offensive jede na 300fps na high grafiku atd.. Ale hlavní problém je, že když jsem na TS / Skype / mluvím do hry tak se mi z ničeho nic začne zvyšovat ping.. Sice net mám slabý, ale když jsem měl starý notebook, tak lagy když jsem byl na TS / mluvil do hry nikdy nebyli. Můj hrozný internet můžete vidět na obrázku.. Ale nechápu vůbec :( Lepší internet u nás nejde. Pomohla by výměna modemu ? Stahuju 170-200 kb/s.
BTW, součástky PC: Box: Evolveo K1
★ Graphics Card: Nvidia GeForce 750 Ultra Durable 2 2GB (Gigabyte)
★ Procesor: Intel Core I3
★ RAM: 8 GB
★ Zdroj: 500Watt
★ MotherBoard: AS Rock Fatal1ty Killer
★ 5x Chladič (Led)
Naposledy upravil(a) Mekyss dne 01 bře 2016 15:41, celkem upraveno 1 x.
Re: Lagy, když mluvím do hry?
Ty stahuješ upload ? :) Hezký překlep.
5x chladič? Nestačil by jeden a víc ventilátorů?
No vypadá to na že je problém se sítí. Máš nainstalované aktualní drivery na LAN?
No vypadá to na že je problém se sítí. Máš nainstalované aktualní drivery na LAN?
Jojo, mělo tam být číslo, ale omylem jsem na něj zapomněl.python.p píše:Ty stahuješ upload ? :) Hezký překlep.
Myslím 1x chladič na grafiku, 1x na procák + 3 ventilátory (ledkový), nechtělo se mi to rozepisovat, vadí to snad?
Místo citování předchozí příspěvku by jsi měl odpověď na tu jedinou otázku na kterou jsem se ptal.
Ano mám.
ten internet je fakt hrůzostrašnej... jsi připojenej kabelem nebo wifi?
Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
Rozcestník mých článků
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
Rozcestník mých článků
- satik
- Level 6

- Kontaktovat uživatele:
To není o rychlosti stahování, ale o tom uploadu, který je 80kbps, tedy kolem 10 KB/s
PC: MSI RTX 4090 Suprim X, AMD Ryzen 9 7950x3D, ASUS Crosshair HERO X6670E, 64GB RAM@6000CL30, Fractal Define Torrent, Seasonic PRIME TX 1600W, SSD Seagate Firecuda 530 M2 2TB +
4TB + 4TB SATA Micron 5200 ECO
Periferie: Samsung Odyssey G9 Neo + 2x AOC AG271QG, Razer Deathadder, Ducky Shine7, Steelseries QcK+, Beyerdynamic MMX300, Valve Index
4TB + 4TB SATA Micron 5200 ECO
Periferie: Samsung Odyssey G9 Neo + 2x AOC AG271QG, Razer Deathadder, Ducky Shine7, Steelseries QcK+, Beyerdynamic MMX300, Valve Index
Mám wifi.. Ano vím, ale tak když jsem měl notebook nelagovalo to , a když mám stolní pc tak laguje? Trochu nechápu..
- Rewqa
- Master Level 9

- Kontaktovat uživatele:
Odpověď je jednoduchá. Je to prostě internetem. To fakt ještě někde provozuje někdo takovej internet? Takovou rychlost jsem měl tak před 10 lety, ne-li před víc.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | Sapphire Pulse RX 6600XT | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3 Odpovědi
- 7169 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od kellne