Díky
Humble Bundle akce a UPlay
Moderátoři: beather, Mods_senior
Humble Bundle akce a UPlay
Ahoj, tak jsem koukal, že na humblebundle je super Ubisoft akce s pěknými tituly, že bych do toho klidně investoval i těch 75 dolarů. Nicméně se mi nelíbí to, že je to pro UPlay. Proto se chci zeptat na názory na něj a jak moc je tahle platforma důvěryhodná např. oproti Steamu.
Díky
Díky
Re: Humble Bundle akce a UPlay
Ahoj,
pokud ti nevadí, že máš hry rozházené do dvou platforem, tak klidně jdi do Uplay... je to jako Steam ale od Ubisoftu.. důvěryhodná je
pokud ti nevadí, že máš hry rozházené do dvou platforem, tak klidně jdi do Uplay... je to jako Steam ale od Ubisoftu.. důvěryhodná je
Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
Rozcestník mých článků
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
Rozcestník mých článků
- midder
- Level 1.5

- Kontaktovat uživatele:
Re: Humble Bundle akce a UPlay
Nemá to skoro žádné funkce, kromě spouštění her a psaní si s kamarády tam nic nenajdeš. Díky tomu je to ale přehledné, tak proč ne? Já tam mám jen dvě hry, kterém mám sice i na Steamu, ale stejně vyžadují Uplay, tak ono to vyjde na stejno. :)
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek