Prosím o radu jak mám zapsat vzorce, který by sečetl pouze odkazy, dle jednotlivých měsíců z daného data.
Příklad: 1. Ve sloupci „A“ jsou 3 záznamy v měsíci červen 2. Ve sloupci „B“ jsou 2 záznamy „S“ 3. Tzn., že ve sloupci „D“ bude správně uvedené číslo 2.
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy prosím pište do fóra. Od toho tu je.
JarZa : Součin.skalární je fajnová funkce. Škoda jen žes ji vymyslel mimo tabulku. To se mu nejspíš líbit nebude....
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
To máš pravdu. Taky jsem na to koukal. Divný vzorec pro číslo měsíce. Stačí =měsíc(A4) No a ten cyklický odkaz byl v buňce E4. Opravil jsem mu to.
Nejlepší hra je Excel!
Dobrý den,
potřebuji vytvořit jeden souhrnný vzorec (viz 4) v Excel 2016; kdy budou zohledněny následující podmínky.
Pro jednotlivé kroky jsem si postupně rozepsal vzorce, viz příloha, nedaří se mě je však kombinovat v jeden.
1) Když sloupce B a C...
Poslední příspěvek
Ono se to nezdá, ono to chaotické je:
Ke druhému příkladu vzorec s komentářema:
=ZVOLIT(
POČET(B8:C8) + 1;
; // obě buňky prázdné
x ; // v jedné buňce je číslo
KDYŽ( // 2 čísla
NEBO(
A(
POČET(B8:C8) = 2; // zbytečné, to je tady vždy...
Dobrý den. Prodávám svůj 16tb USB disk, takže se chci zbavit své historie na něm. Je jasné, že kliknutím na smazat a vysypáním koše nejsou soubory permanentně smazané. Vzhledem k velikosti disku ho patrně prodám někomu technicky zdatnému, kdo by...
Poslední příspěvek
třeba tady je placený program na 1 rok grátis i s klíčem.
asi v 3/4 stránky klikni na záložku prozradí (Giveaway), počkej 50 vteřin a máš to. Nainstaluj a vlož klíč.
nebo tady, tam je klíč vypsán hned.