V anglickým excelu ano, ale v českým je to dd,mm,rrrr
Chyba je jinde...
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy prosím pište do fóra. Od toho tu je.
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Burns : Takže máš asi anglickou verzi, nebo ne? Ve 2003 mi to prostě tak nejde.
Je ale divné, že předtím ti formát dd.mm.rrrr šel a najednou ti nejde... Trochu divné, ne?
Nejlepší hra je Excel!
mam ceskou verzi excelu. Ve formatu dd.mm.rrrr..... mi to poslal v jednom souboru Miragl, ale kdyz jsem dopsal do toho souboru nove datum narozeni a vzorec pouze prekopiroval, tak to neslo... misto roku tam bylo rrrr.
Ted kdyz jsem ale zkousel yyyy.... tak to proste funguje.
Divné, moc divné, ale hlavně že to funguje...
Hlavně až půjdeš ke zkouškám nebo na co to máš, tak aby si tam zas neměl namísto roku jen YYYY. To by byla ostuda
Nejlepší hra je Excel!
Snad jsem probral vsechno a uz te nebudu otravovat.... ale tebe to asi bavi, kdy rikas, ze nejlepsi hraj je excel :). Abych rekl pravdu, znam mnohem lepsi hry :)
Excel mě baví a dotazy mě nevadí. Kdyby ano, nechodím sem ani na jiná diskuzní fora. Takže klidně se ptej a ptej...
PS: Lepší hru než Excel neznám... ikdyž noo možná Photoshop...
Nejlepší hra je Excel!
Stáhnul jsem si nejnovější ovladače grafiky a hry jedou v pořádku. Ale na pozadí po nějaké době Windows Update stáhne sám starší verzi a instaluje ji. Takže jsem dal pozastavit aktualizace na 5 týdnů a nainstaloval nejnovější ovladače grafiky (už...
Poslední příspěvek
Aby som upresnil: v prípade WU /ÁNO (Doporučené) - M$ prehľadáva svoj server a podľa VID identifikuje HW v PC. A narazí na grafiku. Tá má (napr.) identifikáciu PCI\VEN_10DE&DEV_1X91&SUBSYS_3X4117XX&REV_A1 (nedávam konkrétny VID - len príklad, X je...
instaloval jsem do auta tento Bluetooth modul a používám Galaxy S10e s Android 12.
Bluetooth spojení se však chová zvláštně.
Telefon mám spárovaný a pokud přijdu do auta se zapnutým Bluetooth na telefonu a až pak otočím klíčkem a tím zapnu...