docx v Office 2007
Moderátor: Mods_senior
docx v Office 2007
Zdravím,
chtěl bych se zeptat, proč mi nejde otevřít soubor ve formutu docx. ,když mám verzi Office 2007. Některé soubory s koncovkou docx. prostě mi nejdou otevřtí, otevřuje pouze jako archiv WinRAR.
Díky
chtěl bych se zeptat, proč mi nejde otevřít soubor ve formutu docx. ,když mám verzi Office 2007. Některé soubory s koncovkou docx. prostě mi nejdou otevřtí, otevřuje pouze jako archiv WinRAR.
Díky
- Owner
- Master Level 8.5

- Kontaktovat uživatele:
Re: docx v Office 2007
Viz. obrázek.
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Zdravím,
jak je to popsáno výše na foto, to néní můj problém.
Můj problém je to, že já ten soubor v docx. vidím jako archiv a když ho otevřu jsout tam tři složky: _rels, _word, _docProps + [Content_Types].xml.
Nějaký soubory v docx. vidím normálně jako sešit ve wordu a otevřuje bezproblému.
Díky
jak je to popsáno výše na foto, to néní můj problém.
Můj problém je to, že já ten soubor v docx. vidím jako archiv a když ho otevřu jsout tam tři složky: _rels, _word, _docProps + [Content_Types].xml.
Nějaký soubory v docx. vidím normálně jako sešit ve wordu a otevřuje bezproblému.
Díky
- mike007
- Master Level 7.5

- Kontaktovat uživatele:
Máš originální balík Office 07? O tomto problému se totiž Microsoft nezmiňuje ani v tom nejlepším troubleshooting.
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy prosím pište do fóra. Od toho tu je.
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
na stránkách www.microsoft.cz najdeš odpověď
PC XT 8086, 640 Kb ram, 20mb hdd, Hercules monochrome, 14" Philips monochrome, 5/4 fdd 360kb.
hroch123: Kde se o tom Microsoft zmiňuje? Jak před tebou píše mike007:
Tzn. jestli o nějaké odpovědi víš, mohl bys dát, prosím, odkaz na konkrétní stránku? Protože v opačném případě je obecný link na www.microsoft.cz jen zbytečným plácáním.
mike007 píše:… O tomto problému se totiž Microsoft nezmiňuje ani v tom nejlepším troubleshooting.
Tzn. jestli o nějaké odpovědi víš, mohl bys dát, prosím, odkaz na konkrétní stránku? Protože v opačném případě je obecný link na www.microsoft.cz jen zbytečným plácáním.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.

Tak nechápu, proč by to dělalo jen u některých a jiný šli v pohodě ... ale za pokus nic nedáš (nejspíš se to hádá s WinRARem), odeber ve WinRARu podporované koncovky tohoto typu, možná to pomůže až po restartu, případně přepsání podporovaného typu z Office.
Mé Office 2003 takto nezlobí a tyto soubory otevřu v pohodě (samozřejmě jen pro čtení) ... 
Mé Office 2003 takto nezlobí a tyto soubory otevřu v pohodě (samozřejmě jen pro čtení) ...
Naposledy upravil(a) X dne 23 lis 2009 10:23, celkem upraveno 1 x.
Vyšel SP1 a SP2, tady je třeba link na SP2, http://www.microsoft.com/downloads/deta ... laylang=cs pročti si co opravami získáš. Nainstaluj si SP1 i SP2 a haluzit už by to nemělo.
PC XT 8086, 640 Kb ram, 20mb hdd, Hercules monochrome, 14" Philips monochrome, 5/4 fdd 360kb.
Schválně jsem to teď vyzkoušel, nainstaloval jsem si pouze SP2 a otvírá to vše včetně souborů z Open Office. Takže mělo by to pomoct. Schválně napiš.
- melior
- Level 3.5

- Kontaktovat uživatele:
Zahledim se do sve kristalove koule...
takze
1) soubory co otevira winrar jsou soubory s priponou .docx (ty jsou totiz defacto zip archiv, obsahujici v sobe ruzne casti dokumentu v xml... bliz se rozepisovat nebudu, vice viz http://cs.wikipedia.org/wiki/Office_Open_XML)
2) soubory "docx" ktere otevira normalne jsou podle mne soubory .doc; akorat maj ikonku Office 2007
obnov associaci souboru .docx takto
jdi do: start -> programy -> prislusentsvi -> prikazovy radek ->
do okna prikazoveho radku napis:
dej Enter, a restartuj pocitac
Obecne vzato:
Příkaz je
cmd /c assoc .ext =ProgramName
kde .ext je pripona souboru, a . ProgramName je program nebo aplikace kterou se spousti
oboje v nalezeni v HKEY_CLASSES_ROOT
( napr. .exe a exefile – HKEY_CLASSES_ROOT\.exe a HKEY_CLASSES_ROOT\exefile )
Pred vyse uvedenym by melo byt jeste zaslano z odpovidajici verze systemu (napr naseho) spravnou verzi registru a odmazat stare a nahradit novymi (to pro pripad ze neni dojebana jen associace ale taky zaznam v registrech)
takze
1) soubory co otevira winrar jsou soubory s priponou .docx (ty jsou totiz defacto zip archiv, obsahujici v sobe ruzne casti dokumentu v xml... bliz se rozepisovat nebudu, vice viz http://cs.wikipedia.org/wiki/Office_Open_XML)
2) soubory "docx" ktere otevira normalne jsou podle mne soubory .doc; akorat maj ikonku Office 2007
obnov associaci souboru .docx takto
jdi do: start -> programy -> prislusentsvi -> prikazovy radek ->
do okna prikazoveho radku napis:
Kód: Vybrat vše
cmd /c assoc .docx=Word.Document.12
dej Enter, a restartuj pocitac
Obecne vzato:
Příkaz je
cmd /c assoc .ext =ProgramName
kde .ext je pripona souboru, a . ProgramName je program nebo aplikace kterou se spousti
oboje v nalezeni v HKEY_CLASSES_ROOT
( napr. .exe a exefile – HKEY_CLASSES_ROOT\.exe a HKEY_CLASSES_ROOT\exefile )
Pred vyse uvedenym by melo byt jeste zaslano z odpovidajici verze systemu (napr naseho) spravnou verzi registru a odmazat stare a nahradit novymi (to pro pripad ze neni dojebana jen associace ale taky zaznam v registrech)
if (count(legs)==6) bug
else feature;
Dvě monarchie v nejednotné Evropě...
Dvě koloniální říše v neklidném světě 23. století...
Jaderné mocnosti s historií osmi vzájemných válek...
Federativna kraljevina Jugoslavija a Císařství České
else feature;
Dvě monarchie v nejednotné Evropě...
Dvě koloniální říše v neklidném světě 23. století...
Jaderné mocnosti s historií osmi vzájemných válek...
Federativna kraljevina Jugoslavija a Císařství České
Taky jsem mrkl do křišťálové koule a viděl jsem, jak po restartu WinRAR skoro okamžitě znovu asocioval uvedené koncovky. Jestli ten WinRAR není náhodou asociál 

- mike007
- Master Level 7.5

- Kontaktovat uživatele:
Já bych chtěl taky křišťálovou kouli. Kde ji mohu nafasovat? 
Nejlepší hra je Excel!
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0 Odpovědi
- 8737 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Havlos
-
- 1 Odpovědi