Česká instalace nezahrnuje kvůli licenční politice slovník pro kontrolu pravopisu a dělení slov.
Ale dá se snadno doinstalovat pomocí průvodce 'Soubor - Průvodce - Instalovat nové slovníky'.
MS OFFICE X OPENOFFICE
Moderátor: Mods_senior
Re: MS OFFICE X OPENOFFICE
AMD 64 X2 5600+, Gigabyte GA-MA69G-S3H, 4GB DDR2 800Mhz Patriot, Radeon Saphire HD 4670 GDDR3 512MB, 750GB + 200 GB WD, Akasa 400W
- Tomina
- Level 5.5

- Kontaktovat uživatele:
Re: MS OFFICE X OPENOFFICE
Kompatibilita mezi OpenOffice a MS Office je zaručena, z toho strach neměj..já osobně OpenOffice používal asi 14 dni, poté jsem "ochutnal" nové Office od Microsoftu a zůstal jsem u toho, protože mi práce s nimi příjde velmi pěkná a hlavně lehčí..možná to dělá i přehledné uživatelské prostředí..
Napsat, co je lepší nejde..záleží na co jsi zvyklá..jinak MS Office 2007 pro domácnosti a studenty stojí cca 1300,- a je to myslím až na 3 PC, s tím, že tam je Word, PP, Excel a OneNote..Acces a Outlook tam myslím není..ovšem na databáze mě příjde Acces nevhodný..
Napsat, co je lepší nejde..záleží na co jsi zvyklá..jinak MS Office 2007 pro domácnosti a studenty stojí cca 1300,- a je to myslím až na 3 PC, s tím, že tam je Word, PP, Excel a OneNote..Acces a Outlook tam myslím není..ovšem na databáze mě příjde Acces nevhodný..
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0 Odpovědi
- 8599 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Havlos
-
- 1 Odpovědi