Čau, prosím o pomoc někoho kdo umí s Accessem. Stručně můj problém - mám combo box ve formuláři a na základě výběru možnosti mi dotaz vypíše výsledky z tabulky. To mi sice funguje ale musím vždy když vyberu novou možnost ve formuláři zavřít/otevřít dotaz aby se aktualizovaly výsledky. Přijde mi to jako jednoduchá věc ale nikde nemůžu najít fungující řešení. Jestli tady tomu někdo rozumí budu rád za odpověď.
Tady pro představu jak je ten combobox s tim dotazem propojenej.
ja bych osobně pokaždé dotaz (tedy předpokladám, že zobrazuješ dotaz jak docmd.OpenQuery "name") uzavrel docmd.Close acQuery, "name" a znova zobrazil docmd.OpenQuery "name"
ne to sem asi spad z visne to jsou nejaky prikazy SQL? prijde mi to trochu nepochopitelny proc bych musel takovou jednoduchou vec delat pres nejaky prikazy
Tak pomocí tvůrce Maker pokazde otevru/zavru dotaz takze uz se to meni.. problem ale porad je ze ten dotaz je soucasti podformulare kterej se taky meni sam o sobe, ale primo v tom hlavnim formulari se to nemeni kdyz zmenim parametry jenom kdyz prepnu do navrhoveho zobrazeni a zpet nevis co s tim? Nechce se mi moc zkoumat jak se pisou makra i kdyz uz sem se tim pred casem zabejval v excelu, ale uz si to nepamatuju.
Stáhnul jsem si nejnovější ovladače grafiky a hry jedou v pořádku. Ale na pozadí po nějaké době Windows Update stáhne sám starší verzi a instaluje ji. Takže jsem dal pozastavit aktualizace na 5 týdnů a nainstaloval nejnovější ovladače grafiky (už...
Poslední příspěvek
Aby som upresnil: v prípade WU /ÁNO (Doporučené) - M$ prehľadáva svoj server a podľa VID identifikuje HW v PC. A narazí na grafiku. Tá má (napr.) identifikáciu PCI\VEN_10DE&DEV_1X91&SUBSYS_3X4117XX&REV_A1 (nedávam konkrétny VID - len príklad, X je...
instaloval jsem do auta tento Bluetooth modul a používám Galaxy S10e s Android 12.
Bluetooth spojení se však chová zvláštně.
Telefon mám spárovaný a pokud přijdu do auta se zapnutým Bluetooth na telefonu a až pak otočím klíčkem a tím zapnu...