Vysoký ping

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

Odpovědět
CoKy
nováček

Vysoký ping

Příspěvek od CoKy »

Dobrý den, hledal jsem si mnoho věcí ohledně vysokého pingu ale nikde jsem se nic moc nedozvěděl. Nedávno jsem si přeinstalovával Windows z 8.1 na 10 a měnil jsem si grafickou kartu. Poté jsem stahoval cca 20gb souborů (nevím jestli větší využití dat může ovlivnit rychlost do budoucna). Internet je připojený přes kabel a na starém PC mi to takto neblblo. Když se připojím do hry ping vypadá v pořádku ale poté z ničeho nic vyskočí na 100-200 někdy i víc. Poté zase na 30-50. Už nevím co s tím zkoušel jsem i v cmd.exe to zkontrolovat ale moc se v tom nevyznám viz. foto
Přílohy
ping1.jpg
ping 2.jpg
Pic
Guru Level 13
Guru Level 13

Re: Vysoký ping

Příspěvek od Pic »

Jednak jednotka gb neexistuje. A za druhé je jasně vidět kde to na trase drhne.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
CoKy
nováček

Příspěvek od CoKy »

Jak jednotka gb ? A v těch trasách se taky nevyznám ale hádám že problém je někde u mě z toho co jsi napsal.
Uziv00

Příspěvek od Uziv00 »

Neexistuje proto, že g jako předpona neexistuje. Když už tak Gb a ve tvém případě zcela určitě GB.
Hledal jsi špatně. Tohle fórum je plné dotazů na ping.
V mém podpisu je návod na diagnostiku sítě (to jsou ta barevná písmenka pod příspěvkem). PEČLIVĚ PROSTUDUJ! A dej sem screen z pingplotter v době výpadku.
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Vysoký jitter u notebooku na wifi
    od emcom40 » » v Sítě - hardware
    2 Odpovědi
    5853 Zobrazení
    Poslední příspěvek od pcmaker

Zpět na „Internet a internetové prohlížeče“