Zdravím.
Momentálně mám problém s rychlostí mého připojení. Zvláštní je, že je tento problém pouze u stolního PC. Pokud připojím nějaký notebook, rychlost je taková, jaká má být. Co se týče internetu, mám UPC 250/25. Po připojení stolního PC je rychlost 10/0,14. Po připojení k notebookům je rychlost normální. Vše připojuji přes stejný kabel a přímo z modemu.
Stolní PC je staré cca 2 měsíce a do dnešního dne nebyl problém. Antivir žádné viry nenašel (projížděno 2x), neběží žádné stahování ani aktualizace. Bylo mi řečeno, že je modem správně nastaven a neměl by v něm být problém, ale člověk nikdy neví. Zítra by měl dorazit technik od UPC a zkontrolovat modem. Sem píšu proto, protože se mi nezdá, že by to bylo modemem, jelikož je problém pouze u jednoho PC. Ocením jakékoliv rady, tipy a pokud bude třeba, dodám jakékoliv další informace.
PC specifikace:
MB: MSI Z170A GAMING M3 - Intel Z170
CPU: Intel Core i5-6600K
RAM: Crucial Ballistix Sport LT Red 8GB DDR4 2400
GPU: MSI GeForce GTX 1070 GAMING X 8G
PSU: Corsair RMx Series RM650x 650W
Nízká rychlost internetu pouze na jednom PC
Moderátor: Mods_senior
Re: Nízká rychlost internetu pouze na jednom PC
Nemáš zaplé věci,které by ti rychlost snižovaly?
Nic by zapnuté být nemělo. Včera se mi to dokonce (asi) povedlo opravit, proto jsem odvolal technika z UPC. Opravil jsem to 3 příkazama:Pachoom píše:Nemáš zaplé věci,které by ti rychlost snižovaly?
netsh winsock reset catalog
netsh int ipv4 reset reset.log
netsh int ipv6 reset reset.log
To to nejspíš opravilo, ale pouze do dnešního večera.
Podívej se na web podpory MSI, najdi si tam svou základní desku, stáhni a nainstaluj nejnovější ovladače Ethernet (LAN) síťové karty.
Jaké antivirové/antimalware programy používáš? Nedošlo na PC před vznikem problému k nějaké změně? Např. instalace programu, aktualizace, ...
Jaké antivirové/antimalware programy používáš? Nedošlo na PC před vznikem problému k nějaké změně? Např. instalace programu, aktualizace, ...
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷
Tento problém jsme řešili taky. Předpokládám, že máš W10. Nevím proč, ale pomohlo zakázaní IPv6 u daného připojení k internetu.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6 Odpovědi
- 8141 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Riviera kid
-
- 0 Odpovědi