Problém s rychlostí internetu
Moderátor: Mods_senior
Problém s rychlostí internetu
Zdravím, chtěl bych se zeptat čím to může být že když jsem připojenej přes wifi na noťasu tak mam rychlost 3-4 Mb/s a když jsem na pevném Pc tak jen 1Mb/s ?
Re: Problém s rychlostí internetu
Rychlost měříš čím?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
PC máš připojené kabelem a notebook přes Wi-Fi? To je divné. Přes kabel by měla být rychlost lepší než přes Wi-Fi. Zkus rychlost změřit třeba tu http://www.adsl.cz/mereni-rychlosti-internetu
Rychlost jsem změřil přes www.dsl.cz
Když už nečteš Pravidla - soudím tak podle názvu tématu - čti alespoň příspěvky těch, kteří se snaží ti poradit a odpovídej na jejich doplňující otázky:
petraa píše:PC máš připojené kabelem a notebook přes Wi-Fi?
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Pc mám také přes Wi-Fi.
Tak mas proste jinou kvalitu spojeni
Odesláno z mého HTC HD2 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého HTC HD2 pomocí Tapatalk
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8 Odpovědi
- 7607 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Bary-Jan
-
- 1 Odpovědi