Otváranie stránok pri spustení PC
Moderátor: Mods_senior
Otváranie stránok pri spustení PC
Dobrý večer. Asi pred pol rokom som si stiahol Counter Strike 1.6 (už ho nemám) a od tej doby čo som ho mal sa mi vždy samo od seba pri spustení PC otvorí CMD : C:/Windows/System32/taskkill.exe a hneď na to prehliadač (Google Chrome) so stránkami blackghost.ro a cs-16.ro/?d=1 a teraz mi to aj otvorilo niečo s názvom console s červenou ikonou a hneď zavrelo. Skúšal som aj programy na malware, no nič mi to nenašlo. Čo mám robiť?
Re: Otváranie stránok pri spustení PC
Dělá mi to taky, po startu se otevře Google Chrome se stránkou Google. Já bych to teda tipoval na chybu Chrome?
Chrome som už niekoľko krát odinštaloval a nainštaloval späť a nepomohlo
Samotné odinštalovanie GCh nestačí. Všetky nastavenia prehliadača sa ukladajú do profilu (ten je pre istotu uložený inde), takže po opätovnom nainštalovaní si GCh ten profil nájde a si tam, kde predtým. Musíš odstrániť profil.kpoper123 píše:Chrome som už niekoľko krát odinštaloval a nainštaloval späť a nepomohlo
Ten je defaultne v C:\Users\<username>\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default
Tazatel uz tady rok nebyl, pochybuju se si to precte nebo ze ho to jeste zajima.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek