Bohužel včera večer mi opět začal vypadávat tak jsem dal projet pc MWAV a nošlo mi tohle :
Objekt "gain.gator Spyware/Adware" nalezen v souborovém systému! Provedené akce: Nic nebylo provedeno.
Objekt "look2me Adware" nalezen v souborovém systému! Provedené akce: Nic nebylo provedeno.
Objekt "gain.gator Spyware/Adware" nalezen v souborovém systému! Provedené akce: Nic nebylo provedeno.
Objekt "zlob Trojan-Downloader" nalezen v souborovém systému! Provedené akce: Nic nebylo provedeno.
Objekt "savenow Adware" nalezen v souborovém systému! Provedené akce: Nic nebylo provedeno.
Objekt "remacc.multiwebsurv Generic Malware" nalezen v souborovém systému! Provedené akce: Nic nebylo provedeno.
Soubor C:\Documents and Settings\Vlastník\Local Settings\Data aplikací\Mozilla\Firefox\Profiles\9xt783xj.default\Cache\93AB5C39d01//data0000.bin//data0007 indentifikován jako "not-a-virus:AdWare.Win32.AdMedia.g". Provedené akce: Nic nebylo provedeno.
Projel jsem dneska pc Nodem32, Avastem, Spyware doctor, Ad-Awar2007, Spyware terminator, Adwanced windows Care, CC cleaner
Bohužel vyjelo mi s MWAV to samé, jestli by měl někdo nějaký návrh tak prosím napište.
Jen jsem chtěl napsat že ty problémy s netem byli spojené s tím modemem, ted už mám nový a absolutně zatím žádný problém takže, jestliže má někdo ještě toho sagema a internet začíná padat tak ho co nejdříve vyměnit, ať se ušetříte trápení s ním.
Na NTB Lenovo L440 s W10 Pro (22H2) dochází občas k výpadku připojení přes Wi-Fi. Pomůže v síťovém připojení se od sítě odpojit a poté znovu zadat připojení a NTB se opět připojí. Podařilo se mi při ztrátě spojení zadat diagnostiku sítě a na konci...
Poslední příspěvek
Dlužím odpověď, takže: na AX50 jsem zkusil posunout čas získání adresy na 24 hodin dle rady RIKIho, zatím k výpadkům spojení nedochází a NTB zůstává připojen(i když je AX50 v režimu AP). S modemem nic neudělám, ten je v řízení poskytovatele a jiné...
mám výše uvedený router a cca jednou za týden vypadne WIFI připojení k mobilu a TV. Nejde to pak třeba celý den. Zkoušela jsem i přes ethernetový kabel, chvíli šlo a pak zase ne.
Poskytoval ISP je O2, tento router TP Link mám v 1....
Poslední příspěvek
a co tak Asus RT-AX 58U?
Na rovnakej stránke stojí o 300Kč viacej.A čo sa týka parametrov,AX3000 je na tom lepšie.
chtěl bych se zeptat, zdali někdo nemáte zkušenosti a za předpokladu že ano, tak jaké, s poskytovatele internetu Pe3ny. V mé lokalitě vychází ze všech možností nejlépe, ale doposud jsem o tomto poskytovateli neslyšel, tak by mě...
Poslední příspěvek
Ahoj, nemám osobní zkušenost, ale internet našel hodně odpovědí:
Posledních několik dnů řeším problém s připojením.
Komunikační programy jako Telegram, WhatsApp nebo Discord fungují, ale Chrome, Edge a TradingView mají problém a nenacitaji se nebo děsně pomalu.
rekonstruovali jsme byt (mj. jsme natahovali rozvody internetu skrz zdi, dříve nám vedly kabely po zemi podél zdí), zapojil jsem modem do sítě, ale co se nestalo - mám teď výrazně nižší rychlost internetu, než dříve. Platíme za 50Mb/s, takové...
Poslední příspěvek
Zkus připojit PC napčímo volným kabelem přes pokoj do modemu (ne ze zdi) a budeš vedět hned, kde je problém