Bezdrátové připojení máme na všech dvou počítačích v domácnosti. Od toho adaptéru nemám žádný cédéčko, nic. A nikde na internetu nemůžu najít nějakou instalačku, přes kterou bych to mohl připojit. Našel jsem akorát nějaký ovladače, který mi sou na prd. Předem dík boyz
Instalace bezdrátového připojení
Moderátor: Mods_senior
Instalace bezdrátového připojení
Zdravím, do nového pc instaluju internet přes router od SMC NETWORKS typu SMCWBR14-G2.
Bezdrátové připojení máme na všech dvou počítačích v domácnosti. Od toho adaptéru nemám žádný cédéčko, nic. A nikde na internetu nemůžu najít nějakou instalačku, přes kterou bych to mohl připojit. Našel jsem akorát nějaký ovladače, který mi sou na prd. Předem dík boyz
Re: Instalace bezdrátového připojení
Neni potreba zadna instalacka ani ovladace - staci spravne nastavit sitove pripojeni.
Melo by stacit mit vse nastavene na automatiku a bud zapojit kabel (stolni pocitac), nebo se pripojit pres wifi (notebook).
Melo by stacit mit vse nastavene na automatiku a bud zapojit kabel (stolni pocitac), nebo se pripojit pres wifi (notebook).
wifi sem právě dojebal...
Tak ted bud kabel nebo reset.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
co znamená "dojebal" ?
Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
Rozcestník mých článků
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
Rozcestník mých článků
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek