Zdrávím, mám hodně vážný problém a prosím o odepsání, na jednom notebooku mi internet funguje bez problému a na druhém je dost pomalý, nevím co s tím mám dělat.
--- Doplnění předchozího příspěvku (02 Kvě 2015 16:11) ---
A čím dál jsem od Wifi tím je internet pomalejší.. Mám i přídavné zařízení které by mělo pomoci s tou vzdáleností, ale to mi pořád vypadává, dříve mi to nedělalo nevím proč tomu tak je..
Pomalý internet (jen na jednom notebooku)
Moderátor: Mods_senior
-
BugsterCZE
- nováček
-
x-rated
- Level 5

- Kontaktovat uživatele:
Re: Pomalý internet (jen na jednom notebooku)
no vidíš sám ve vlastnostech sítě, že máš extrémně špatnej rating (58 Mb/s), to se pak chová jako historická géčková wifi, kde kolem těch 20 Mb/s je maximum
pokud neni v notebooku špatná síťovka, asi by to chtělo přiblížit signál po kabelu aspoň o něco blíž
9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full
-
Uziv00
Re: Pomalý internet (jen na jednom notebooku)
Tohle je normální stav:
Oba ntb jsi zkoušel na stejném místě?
A co myslíš tím přídavným zařízením? Pokud jde o repeater, pak se vše chová správně - repeater sice posílí signál, ale shodí rychlost na polovinu.
navíc ve druhém případě je dost velký rozdíl mezi přijatými a odeslanými pakety - neběží ti tam nějaké stahování?A čím dál jsem od Wifi tím je internet pomalejší.. Mám i přídavné zařízení které by mělo pomoci s tou vzdáleností, ale to mi pořád vypadává, dříve mi to nedělalo nevím proč tomu tak je..
Oba ntb jsi zkoušel na stejném místě?
A co myslíš tím přídavným zařízením? Pokud jde o repeater, pak se vše chová správně - repeater sice posílí signál, ale shodí rychlost na polovinu.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 10 Odpovědi
- 7937 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Atjov1
-
- 6 Odpovědi