Případně jestli někdo neví nějakou malou úpravičku pro výše uvedené v Chromu i bez doplňku, tedy pokud má nějakou systémovou stránku pro úpravy jako Firefox.
Google Chrome - odložení spuštění připnutých karet
Moderátor: Mods_senior
Google Chrome - odložení spuštění připnutých karet
Existuje pro Chrome nějaký doplněk který mi po jeho startu odloží načtení připnutých karet (záložek, panelů- každý prohlížeč to nazývá jinak
) ? Mám připnuté 4, k tomu pár rozšíření (nic extra, jen ty nutné, které opravdu používám a žádné z nich vyhodit nemůžu) a rád bych zrychlil start prohlížeče, že by se připnuté karty načetly až na každou konkrétní sám kliknu 
Případně jestli někdo neví nějakou malou úpravičku pro výše uvedené v Chromu i bez doplňku, tedy pokud má nějakou systémovou stránku pro úpravy jako Firefox.
-
guest
Re: Google Chrome - odložení spuštění připnutých karet
A proč je nenecháš v liště? Pak je spuštiš dle potřeby, nemusí být pripnute.
Odesláno z mého MT15i
Odesláno z mého MT15i
Protože je to rychlejší než pokaždé znovu vše otevírat a navíc mám všechny důležité panely (5) při ruce, jen by chtělo ten odložený start :(
Kdyz FF to ma jako vychozi chovani a nova Opera (ta chromova) to umi zapnout, tak bych se skoro divil, ze by to GC neumel. Ale nepouzivam, takze hledat budes muset sam...
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek