Koupě gramofonu k vánocům

Všeobecná sekce pro témata a příspěvky z oblasti IT či témata z blízkých oborů. Sekce pro uživatele, kteří nenalezli pro svůj IT dotaz tu správnou sekci.

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

Uziv00

Re: Koupě gramofonu k vánocům

Příspěvek od Uziv00 »

NC 470 mám ještě původní i s původní přenoskou, jen měněná jehla. Hraje doposud. Jen připomínám, že má megnetodynamiku, takže speciální předzes.
Hoff
Level 3.5
Level 3.5

Příspěvek od Hoff »

Mám NC450. Kvalitní výrobek, ale u mnoha kusů se časem rozpadl talíř ze zinkové slitiny.
tux
Elite Level 10
Elite Level 10

Příspěvek od tux »

Hm nevypadá špatně, ale do brna to mám docela štreku, a přes poštu to zas moc riskovat nechci. O tom že tyhle levný gramofony kurvěj desky jsem něco četl, to by mi asi nepoděkoval. Jak je to s tou hlavou nebo přenoskou, už vim že se to mění, ale proč, kdy, jak často, kolik to stojí? Tomuhle vůbec nehovim tak se radši jak blbec ptám.
A ještě, tyhle starý gramofony maj vlastní zesilovač? Jestli stačej repro nebo ne. Aby se to nakonec nevyšplhalo na dvojnásobek ceny.
Just Fucking Google It!
Uziv00

Příspěvek od Uziv00 »

Zesilovač nemají, samozřejmě. Oboje byly pouze šasi, tedy jen vlastní gramo. Tatík nemá věž? Přenosky jsou krystalové , nebo magnetodynamické. pro magnetodynamiku je třeba předzesilovač, který upravuje frekvenční charakteristiku. Jehla je většinou výměnnou součástí přenosky. Mění se po určených hodinách provozu.
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Koupě mobilu
    11 Odpovědi
    13623 Zobrazení
    Poslední příspěvek od AirCrew
  • Koupě case
    od lucaso84 » » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    8 Odpovědi