Všeobecná sekce pro témata a příspěvky z oblasti IT či témata z blízkých oborů. Sekce pro uživatele, kteří nenalezli pro svůj IT dotaz tu správnou sekci.
uvažuji nad novým notebookem založeném na Intelu (neherní), ale v poslední době už se v tom ňák ztrácím. Zajímalo by mě, která INTEGROVANÁ grafika Intelu je teď ve světě ntb nejlepší a jestli s příchodem nových procesorů (které jsou za rohem), nepřijde nějaká integrovaná GK, která by byla ještě lepší. Notebook sice bude neherní, ale i tak v rámci možností chci mít co možná nej grafiku (kdyby náhodou ).
Obavam se, ze nelze chtit soucasne nejlepsi iGPU a Intel procesor.
Pokud chces vykonny procesor s vykonnou grafikou, je treba koupit notebook s Ryzenem. Uz
i notebooky v cene 13-15 tisic Kc maji sestijadrove procesory (Ryzen 5600U a 5600H).
Pripadne je tu jeste Apple s M1 a M2 procesory, tam je ta iGPU dokonce na urovni hernich grafik v PC.
Cenu až tak řešit nemusím. M1/2 jsou sice výkonné, ale Apple nechci
V tom případě se zeptám jinak
1) Jaká iGPU od Intelu je v současnosti nejlepší (+ příklad procesoru na kterém ji najdu)
2) Jaká iGPU od AMD je v současnosti nejlepší (+ příklad procesoru na kterém ji najdu)
3) Chystá některý z těchto výrobců nové iGPU, které má být teď vydané (například do konce roku)
Zdravím kolegové,
mám dotaz. Nějakou dobu se věnuji amatérsky práci v ADOBE programech kde jsem začal tvočit plakáty ve CMYK. Mám monitor MSI Optix MAG274QRF-QD, GPU RTX 4070 Super TI v grafickém módu. Často si všímám, že je tisk občas tmavší....
můj minulý notebook odešel do křemíkového nebe, čest jeho památce a plivnutí na plasty v levných noteboocích, dobře mi tak, blblovi. Konečně jsem snad dospěl do věku a moudrosti, kdy vím, že stejně na notebooku nic nehraju a největší jeho...
potřeboval bych poradit s výběrem notebooku kolem 15k. Jediný požadavek co jsem dostal bylo aby na tom šlo rozjet Farming Simulator 2022. Stolní počítač bohužel známý nechce. Je mi jasné, že to za tuto cenu nebude mít s kvalitou moc...