Zdar lidi, jedna moje kámoška má problém. Chce si vypálit na CD-R Přes Nero 7 Mp3 ky, ale místo 700MB volnýho místa na CD, jí to dovolí pouze 164.
Nevíte jestli je to nasatvením, nebo Nerem ??? Díky za pomoc.
mam jenom takovej blbej dotaz, nema ta tva kamostka na tom CD uz neco vypaleneho a jenom uzavrenou stopu, ale otevreny CD, to by pak mohlo ukazovat tech 164 volnejch MB
tak to uz pak netusim, ja nero nepouzivam ale myslim si ze tam by chyba byt nemela, jinak to ti budou muset poradit ostatni co pracuji s nerem, mozna by stalo zato zkusit teda pouzit jinej vypalovaci program, napriklad CD Burner XP
Nevypaluje to na mini CD, čemuž ta velikost odpovídá.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
predpokladam ze kdyz zkousela vice CD tak vsechny byly stejnyho typu, takze jestli to drive neblblo tak zkusit jine CD od jineho vyrobce (nejlepe ty co fungovaly) a nebo jak bylo receno ten firmware
Hoši hoši, musíte na mě pomalu .
K tomu firmware... co potřebuju vědět abych ho mohl aktualizovat.
Myslim tim jestli musím vědět, co je to přesně za mechaniku ??
Sehnat aktuální firmware už neni problem...
Stačí odinstalovat Nero prostřednictvím přidat/odebrat programy a znovu jej nainstalovat. Nebo má v PC nějakou verbež.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Jestli má v PC 14 virů, tak je div, že PC vůbec něco ještě něco rozumného dělá. Nejprve důkladně odvirovat!
Zdravím, před pár dny jsem začal mít problém s MS u League of Legends. Zajímavé je, že po zasekané hře League of Legends jsem zaplul jinou hru. Všechny ostatní hry jsou bez jediného zaseknutí. např. CS:GO, Rainbow six siege. Po chatu s podporou mi...
Poslední příspěvek
Tak už mám ms stabilní, ale stále se hra seká. Zkusil jsem si stáhnout aplikaci Lagofast, která znatelně pomohla, ale mám pouze zkušební verzi.