Obaly na CD

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

Odpovědět
Morgana
Level 1.5
Level 1.5

Obaly na CD

Příspěvek od Morgana »

mohli byste mi prosím prosím poradit nějakej prográmek, který by mi našel na netu booklety k CD a rovnou bych si je mohla vytisknout?
díky....
mňau :-)
miras
Tvůrce článků

Příspěvek od miras »

Obávám se že přímo prográmek tvých snů asi neexistuje. Budeš si muset obal na webu vyhledat, stáhnout a pak až vytisknout. Potkal sem docela zajímavej vyhledávač obalů na http://www.mega-search.net/
Jestli budeš ve vyhledávání úspěšná asi dost záleží na tom, jak moc komerční věci sháníš...
Morgana
Level 1.5
Level 1.5

Příspěvek od Morgana »

díky moc.....jdu hledat :wink:
Morgana
Level 1.5
Level 1.5

Příspěvek od Morgana »

a ještě jedna věc....nevíte o nějakym prográmku, kde se dají booklety "vyrobit"?
Jake
Level 4
Level 4
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jake »

NERO COVER DESIGNER ... tenhle program je dosti dostacujici a je obsahem Normalniho vypalovaciho programu NERO 6
Obrázek
mmmartin
Moderátor

Příspěvek od mmmartin »

Zdravím Morganu. Vzhledem k tomu, že sháníš možnost udělat cédéčku kabátek předpokládám, že problém převodu záznamu z kazet případně z MIDI na CD byl úspěšně zvládnut. Gratuluju :!:
Morgana
Level 1.5
Level 1.5

Příspěvek od Morgana »

mmmartin píše:Zdravím Morganu. Vzhledem k tomu, že sháníš možnost udělat cédéčku kabátek předpokládám, že problém převodu záznamu z kazet případně z MIDI na CD byl úspěšně zvládnut. Gratuluju :!:

děkuju :wink:
Manaos
nováček

Re: Obaly na CD

Příspěvek od Manaos »

Morgana píše:mohli byste mi prosím prosím poradit nějakej prográmek, který by mi našel na netu booklety k CD a rovnou bych si je mohla vytisknout?
díky....

Ahoj,nevím jestli to je ještě aktuální,ale úspěšně používám "eCover".Najdeš ho na slunečnici
Manaos
Odpovědět

Zpět na „Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)“