Přehrávání vypáleného DVD
Moderátor: Mods_senior
dík za link ale jsem z něj tak trochu jelen - píše se tam o tom jak zkrátit film a pod. ale nic o problémech s přehráváním jsem neobjevil (zatím). pokud ten disk akorát zazálohuju na hdd, co z toho budu mít? potřebuju spíš změnit nějaké nastavení nebo něco, aby šel přečíst v dvd přehrávači (jak jsem už psal, na pc mi běží a i jiné vypalované disky co mám od známých mi na tom mém Denonu běží v pohodě).
- El Diablo
- Elite Level 11.5

- Kontaktovat uživatele:
devil píše:Tak jsem to vypálil přes dvd shrink (nic jsem nenastavoval, pouze vypálil) a médium v přehrávači už fachčí. zajímalo by mě, proč to pře Nera nefunguje. Všem dík za rady.
Možná nějakým zvláštním způsobem vadné medium (pokud to byl jeden kus) A nebo jiné kodeky...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0 Odpovědi
- 6577 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od extrem