ciberlink power dvd 8

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

chinda
nováček

Re: ciberlink power dvd 8

Příspěvek od chinda »

Dobrej Dobrej. Mám problém s CL PowerDVD 8. Stáhnul jsem si tuho verzi použil jsem c**** a všechno makalo ok. Jenže si to asi stáhlo aktualizaci a mě nejde zvuk. Když tam dám CD tak to hraje ok. Ale u DVD nejde zvuk. Podotýkám, že nejde žádnej zvuk. V jiným Playeru to DVD hraje normálně. KMPlayer ...atd. Tak jsem to celý od-instaloval, Vyházel jsem všechny soubory, i z registrů - znova na-instaloval a zvuk furt nejde. Nevíte co s tim. A když z toho samího inst.programu to inst. na jinej PC - tak je to OK. Co s tim. Díky.
Myloš
Master Level 8.5
Master Level 8.5

Re: ciberlink power dvd 8

Příspěvek od Myloš »

chinda:
Vítej na fóru PC-HELP; hned na začátku tě asi nepotěším:
  1. Máš-li vlastní dotaz, vždycky si vytvoř vlastní vlákno – takhle jenom znepřehledňuješ dosovadní řešení cizího problému.
  2. Je-li navíc takové vlákno označené jako vyřešené, všimli by si ho beztak jen ti, kteří už do něho přispěli, jinak nikdo, takže by ses nejspíš ani nikdy žádné odpovědi nedočkal.
  3. Za normálních okolností bych takový příspěvek oddělil a založil nový dotaz za tebe, ale jestliže píšeš „použil jsem c****“ – máš očividně na mysli crack; ať už si o těchto věcech můžeme individuálně myslet co chceme, na tomto fóru se nelegální praktiky neřeší. Je mi líto, zamykám.
Zamčeno
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • 2 power baterie do notebooku
    od walderan » » v Problémy s hardwarem
    11 Odpovědi
    15659 Zobrazení
    Poslední příspěvek od meda2016

Zpět na „Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)“