Cyklická rekundální chyba dat...NEJDE KOPÍROVAT DATA z CD>

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

Mcon
nováček

Re: Cyklická rekundální chyba dat...NEJDE KOPÍROVAT DATA z CD>

Příspěvek od Mcon »

Mam takový problém ze kdyz si chci skopírovat neco s DVD tak se na 100procentech hodi Cyklická rekundální chyba dat vsechno je v rar nebo v zip vypaloval sem to kdyz sem mal Windows vista ve vistach to jde i bez programu na vypalovani proste to tam visty maj a ted mam XP muze to tomu vadit? a proc to nejde kopirovat? :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:
El Diablo
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od El Diablo »

Možností je mnoho, příliš vysoká rychlost pálení, nekvalitní medium (nemusí být ani poškrábané stačí když stářím zoxiduje), vadná mechanika. Systém na to nemá vliv, data by měla jít přečíst kdekoliv.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
El Diablo
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Kontaktovat uživatele:

Re: chyba dat

Příspěvek od El Diablo »

Janek píše:Omlouvám se že vstupuju do diskuze chtěl jsem nahodit podobné téma ,mě se zase stává poslední dobou na dvd že vypálím film třeba stažený nebo kopií s jineho dvd vypálím ho normálně ale v přehrávači se seká a po novem vložení mnou udělané kopie třeba shrink vyhodí tu samou hlášku ,chyba dat (cyklická redutantní kontrola) používal jsem dvd sony ted skouším tdk měl jsem mechaniku lg ted jsem ji vyměnil za sony nec a dělá to stéjně samozřejmě ne u všech ale dost už jsem na prášky skoušel jsem i verbatiiny ale ty mechanika kolikrát nechtěla proto jsem dělal na ty které vzala,když jsem napsal že film který jsem stáhnul se seká že má chyby tak mě většina lidí napsala že jim to nedělá tak nevím co může být v nepořádku něco to přece musí dělat pokud to udělá v různých programech tak kde je zakopaný pes to opravdu nesmím nic na pc dělat když vypaluju to se mě nezdá nemám zas tak slabý počítač aby tohle nezvládal a rychlost mám stále nastavenou na 4 takže nijak nespěchám umíte někdo zajít do nějakých podrobností co to může spůsobovat už nevím co mám vyměnit ,nemůže to dělat třeba čtecí mechanika že by blbě přečetla data ...... :x

Nejede ti mechanika nebo disk místo v DMA v PIO?
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
amaroun
Level 4
Level 4

Příspěvek od amaroun »

No myslím taky že to budou chráněná CD/DVD, kdy jakoby kus sektoru chybí.
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Jak permanentně smazat data z USB disku?
    od Patrik92 » » v Vše ostatní (bezp)
    16 Odpovědi
    7695 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Minapark
  • Chyba CPU na desce
    od petan320 » » v Problémy s hardwarem
    16 Odpovědi
    10698 Zobrazení
    Poslední příspěvek od petr22
  • Chyba příkazový řádek
    od zik9 » » v Windows 11, 10, 8...
    4 Odpovědi
    3569 Zobrazení
    Poslední příspěvek od zik9
  • Sqlite - systémová chyba
    od cindy the skull » » v Vše ostatní (sw)
    6 Odpovědi
    12348 Zobrazení
    Poslední příspěvek od atari
  • prohližeč událostí id 1796 chyba
    od walderan » » v Problémy s hardwarem
    9 Odpovědi
    6535 Zobrazení
    Poslední příspěvek od walderan

Zpět na „Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)“