Správný formát videa pro DVD přehrávač

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

Odpovědět
sakul
Level 2
Level 2
Kontaktovat uživatele:

Správný formát videa pro DVD přehrávač

Příspěvek od sakul »

Potřeboval bych poradit, mam film ve formátu .AVI a potřebuju ho přehrát na našem DVD přehrávači, ale on nepřehrává formáty typu .avi, tak sem si stáhl CONVERER. do DIVXu to dát nemůžu páč to taky nepodpuruje.
Tak mě napadlo to dát do MPG, vypálil jsem to, ale DVD přehrávač hlásil INVALID DISK. Poté mi bratr poradil at to dám do MPEG typu VCD, ale to má pak příšernou kvalitu, tak jsem to zkusil překonvertovat do MPEG typu SVCD. Ted se mi konecne libila kvalita, ale když to vypálím do dalšího sektoru na stejné DVD tak mi zase přehrávač hlásí INVALID DISK. Tak sem se naštval a dal jsem to do DVD formátu, sice to mělo příšerně velkou velikost :), ale kvalita stála za to. A co se nestalo, po vypálení do třetího sectoru na to samé DVD zase přehráváč hlásil INVALID DISK. Ted už vůbec nevim co mám dělat, prosím poradte.
Marfy
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marfy »

Na převod filmů z .avi(DivX,Xvid)používám program VSO ConvertXtoDVD.Převedeny desítky filmů bez problémů.Taky totiž nemámDVD přehrávač spodporou DivX.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Jan Pašek
Tvůrce článků

Příspěvek od Jan Pašek »

Tady nejde o to v čem to převedeš ale o styl pálení DVD přehrávače nepřečtou připalovaný disk pouze disk s daty pálenými stylem disk najednou za to to vypalování již nejde nic přidat. Pokud chceš mít na dvd 2 tituly je třeba ošetřit to ve spouštěcím menu a převést a pálit oba tituly naráz.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • PC střih 4k videa
    od jan.jirek » » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    9 Odpovědi
    4490 Zobrazení
    Poslední příspěvek od falco_dee
  • PC na hry a střih videa
    od jval » » v Rady s výběrem hw a sestavením PC