Do blba!

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

Odpovědět
Jiří Jelínek
nováček

Do blba!

Příspěvek od Jiří Jelínek »

Nevím si rady se záložní kopií filmu Do blba!Na HDD jsem to dostal Decrypterem s Any DVD 6.0.7.0,ale zmenšení nejde ani s DVD2ONE ani se Shrinkem a S FABem to vyleze a v přehrávači začátek poskakuje a trhá se.Udělal jsem kopii 1:1 na DVD DL,ale když označím v menu Film,začne až od 4 kapitoly.Abych viděl začátek,musím doskákat na začátek manuálně.Stejně to chodí,když označím ve výběru kapitol kapitolu 1.Má někdo radu nad zlato?
MarekRaušer
Level 2.5
Level 2.5

Příspěvek od MarekRaušer »

Stáhni si to znova.

Tady nejakej link: http://zelinkar.blog.cz/0605/doblba
NA BĚLEHRAD !!! CO JE TO ZA ŠVEJKOVINU !!! NIKDY NEMŮŽE BÝT TAK ŠPATNĚ,ABY NEBYLO JĚŠTĚ HŮŘ !!!
Jiří Jelínek
nováček

Do blba!

Já to nestahoval,mám to z originálu.Musim se mrknout,jak vlastně ten Rapidshare maká.
BROZA
Level 3
Level 3
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BROZA »

zkus tohle

Kód: Vybrat vše

http://www.gothicrpg.cz/Do%20Blba.PDF

Někde jsem to potáh a už nevím kde.Chvilku to tam nechám pak to smažu.To víš novej AZ :mad:
Jiří Jelínek
nováček

to Broza

Díky za radu,hned se do toho pustim,doufám,že to bude fungovat i na nějaký další filmy,musim uznat,že český jsou teď líp chráněný než holywoodský trháky. :mad:
BROZA
Level 3
Level 3
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BROZA »

Funguje to neboj :lol:
Jiří Jelínek
nováček

Pokus

Čoveče,když jsem ten celej zdlouhavej proces protáhl,vyšel mi film,ale na začátku se to stejně trhá,kousek,ale trhá,tak to asi maj fakt dobře udělaný!!!Na orig DVD je kousek od kraje mezera,ta asi odděluje datovku s ochranou.Až se to někomu podaří bez chyb,dejte vědět.Díky
Jiří Jelínek
nováček

Hurá

Po návštěvě fóra Živě.cz jsem konečně udělal 100% fungující kopii.Tak jednoduchej postup jsem nečekal,stačilo film ripnout DVDDecrypterem s AnyDVD6.0.8.0 a pak to protáhnout MagicDVDRipperem.Vypálený v Neru funguje bezchybně. :bigups:
Odpovědět

Zpět na „Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)“