SVCD a titulky

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

Odpovědět
miras
Tvůrce článků

SVCD a titulky

Příspěvek od miras »

Nevíte náhodou někdo, který program umí přehrávat SVCD a k němu titulky ze souboru? (sub, srt, nebo jakejkoliv jinej formát)
Údajně to zvládá Media Player Classic. Ale když chcu načíst titulky, vyhodí hlášku následujícího znění: "To load subtitles you have change the video renderer type and reopen the file".
Ale kde se tato volba nachází je pro mě záhadou. Zkoušel jsem v Options v záložce Filters různě vypínat a zapínat vestavěné filtry, ale nepomohlo to.
Otázka tedy zní, co udělat pro to, aby Media Player Classic neodmítal načíst titulky, případně zda existuje jiný program přehrávající SVCD s podporou titulků ze souboru...
miras
Tvůrce článků

Příspěvek od miras »

No tak nic... Už sem na to přišel. Prve sem hledal nějak špatně. Potřebná nastaveni jsou v Options->Playback->Output.
To skoro vypadá, jako bych trpěl samomluvou, co? Ale já se za to nestydím, protože jen tak si zajistím inteligentní konverzaci 8)
Ltb
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ltb »

Tak super že to funguje, díky za tip - bude se hodit dalším lidem s podobným problémem..
Odpovědět

Zpět na „Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)“