Hmmm ... pro mě nová zkušenost ... nicméně je to špatně tato možnost mít anonymní účet
Dodatečně přidáno po 1 minutě 56 vteřinách:
... předpokládám, že když se nejprve půjdu do ČS zeptat, zda to a to číslo účtu má na pozadí majitele s adresou, jménem, tak mě pošlou do kopru, že po tom mi nic není ...
ASUS MB Sc LGA1150 B85-PLUS, Intel B85, 4xDDR3
CPU INTEL Core i5-4460 3.20 GHz 6MB L3 LGA1150
DIMM DDR3 8GB 1600MHz CL10 (Kit of 2) KINGSTON HyperX FURY
ASUS VGA NVIDIA STRIX GTX960 - DC2 - 2GD5
Samsung 850 SSD 2,5" 120 GB EVO
-----------------------------------------
Notebook DELL Inspiron 15 7000 (N5-7559-N2-03)
Router ASUS RT-N18U
Dorucovaci sluzba ESP je co? Takovou firmu neznam a nejspis neexistuje.
". předpokládám, že když se nejprve půjdu do ČS zeptat, zda to a to číslo účtu má na pozadí majitele s adresou, jménem, tak mě pošlou do kopru, že po tom mi nic není ..."
Je to anonymni karta, ktera se kupuje v trafice jako dobijeci kupony na telefon.
Naposledy upravil(a) petr22 dne 08 kvě 2017 09:26, celkem upraveno 1 x.
Trestní oznámení bych podal, za čas, pokud se nebude nic dít ... minimálně to bude další zápis na PČR a (snad) to povede k tomu, že anonymní BLESK Peněženka prostě skončí ...
ASUS MB Sc LGA1150 B85-PLUS, Intel B85, 4xDDR3
CPU INTEL Core i5-4460 3.20 GHz 6MB L3 LGA1150
DIMM DDR3 8GB 1600MHz CL10 (Kit of 2) KINGSTON HyperX FURY
ASUS VGA NVIDIA STRIX GTX960 - DC2 - 2GD5
Samsung 850 SSD 2,5" 120 GB EVO
-----------------------------------------
Notebook DELL Inspiron 15 7000 (N5-7559-N2-03)
Router ASUS RT-N18U
Na české poště nabízí službu ESP. Kterou jsou schopní za vyšší poštovné doručit balík do druhého dne. Kočárek se mi pokazil potřebovala jsem ho hned nejlépe do pátku. Teď jsem bez peněz i kočárku.
To mě bohužel nenapadlo, odjakživa jsem si myslela že 0800 je česká spořitelna o blesk peněženkách jsem neměla ani páru. Tak všechno je jednou poprvé, pro mě je to velké ponaučení.
Co to znamená? Že to nejde vybrat anonymně? Má to pro mě nějaký přínos. Banka mi podle mě stejně nebude chtít poskytnout žádné informace. Peníze byli poslány z přítelova účtu, takže i kdybych chtěla reklamovat platbu bude to muset udělat on.
Ahoj kolega chce prodat nintendo switch oled.
Za 6000. To mi přijde hodně když na bazoš je za 3700.
Určitě nad tím přemýšlím ale uvidíme, jako 6000 mi přijde dost, ale možnost si ho v práci prohlédnout po směně na šatně.
Nějaké závady problémy?...
Poslední příspěvek
závady chybí. Ještě 3500 Blansko. To pokud budu mít cestu k sestře byla by možnost možná zkouška. Cestu do ceny nepočítám pokud tam budu u rodiny.
Zdravím , po dlouhé době jsem se přihlásil na svůj účet na EA a zjistil jsem že v profilu není můj nick RP78CZ :roll:
Může někdo poradit jak postupovat ? Děkuji
Poslední příspěvek
Ahoj , už je vše v pořádku . Podpora EA nakonec pomohla . LOCK
Zdravím,
tenhle příspěvek je zpráva pro Ltb . Ostatních se to netýká.
Omlouvám se, že to dělám formou nového vlákna. Jenže už skoro rok nemám od administrátora v SZ odpověď, ani zobrazení mých zpráv.
Rád bych se dostal zpátky ke svému starému účtu,...
Poslední příspěvek
Souhlasim, jiz jsem se omluvil pres SZ :oops: Tema zde uzaviram jako vyresene, ikdyz je obnova uctu jeste v reseni, dalsi komunikaci povedeme pres SZ.
Dobrý den,
spravuji dítěti přístup k telefonu pomocí aplikace Family Link od Google.
Nedaří se mi však připojit takto spravovaný účet dítěte do klienta Outlook.
Na radu Ai jsem povolil přístup třetích stran, aktivoval 2FA, zkoušel místo IMAP použít...
Poslední příspěvek
Jediné řešení, které jsem byl nucen aplikovat spočívalo v odebrání hlídání daného dítěte v aplikaci rodiče.
Následném připojení účtu do Outlook a opětovném nastavenení Family Link pro dané dítě.
Kostrbaté, avšak funkční. Nastavení aplikace trvalo...