Může operátor (Vodafone) prodloužit bez mého souhlasu smlouvu, kterou jsem měl na 2 roky?

Problematika reklamací a vše kolem nich, rady a zkušenosti spotřebitelů...

Moderátor: Mods_senior

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15

Re: Může operátor (Vodafone) prodloužit bez mého souhlasu smlouvu, kterou jsem měl na 2 roky?

Příspěvek od petr22 »

Jak zakaznika informuji je tam preci napsane:

SMS, Můj Vodafone a ve Vyúčtování.

Opakuji - je treba cist co podepisuji.
Skeleton
Level 3.5
Level 3.5

Re: Může operátor (Vodafone) prodloužit bez mého souhlasu smlouvu, kterou jsem měl na 2 roky?

Příspěvek od Skeleton »

Měl jsem podobnou zkušenost s Vodafonem. Měl jsem tarif #Jetovtobě, kdy mi jednou tarif prodloužili, ale ještě mi předtím zavolali, jestli se u mě něco nezměnilo, protože je zapotřebí platná ISIC karta. Když mi po dalších 2 letech měla platnost vypršet, tak mi cca 3 týdny před koncem stávající smlouvy napsali, že si musím vybrat jiný tarif, jinak budu platit plnou palbu. Co se ale nestalo. Zapomněl jsem na SMS a začal jsem to řešit cca 3 dny před koncem smlouvy. zaplatil jsem stejnou částku za 4 dny používání jako za celý měsíc předtím, protože zrušení tehdy trvalo nějaký den.
ABBC3_SPOILER_SHOW
mmmartin
Moderátor

Příspěvek od mmmartin »

Ondras66 píše:Email se jako oficialni informacni medium snad nepouziva.

Je s podivem, jaké argumenty dovedeš v roce 2020 uvádět pro podporu svého tvrzení, že chybu udělal někdo jiný .
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Zaplatil jsem 2799 Kč za Windows 11 Pro – systém není aktivovaný, klíč jsem nedostal
    od MoA285 » » v Reklamace a zákony
    15 Odpovědi
    30400 Zobrazení
    Poslední příspěvek od MoA285
  • Kterou konzoli?
    od Monty19 » » v Herní konzole
    10 Odpovědi
    29033 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Monty19
  • Porovnaní sestavy + kde muže být problém?
    od Ribendik » » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    2 Odpovědi
    1305 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Zivan

Zpět na „Reklamace a zákony“